Predstavitev predstavnika: Boris Rešetič

Boris Rešetič, predstavnik volilne enote 3 in 4 

Poklicni politiki, elite in nepotizem nam vladajo že 26 let. Pripeljali so nas do roba propada in obstoja Slovenije.

To propadanje občutimo prav vsi državljani. Občutil sem ga tudi sam na svoji koži, saj sem ne po svoji krivdi, skoraj postal “brezdomec” s šest let starim otrokom, partnerko in osemdestletno mamo. (DURS) Doživel sem  nekaj letne travme, ki jih je težko opisati z besedami…

… zaradi vsega omenjenega sem tudi zbolel.

Odločil sem se, da bom poskušal nekaj spremeniti, saj mi ni vseeno, kaj bo z našim otroci in družinami in prihodnostjo Slovenije.

Pri 50 letih sem se odločil za študij.

Preko študija lastne iniciative in spremljanja tujih medijev pet let intenzivno spremljam rapidno propadanje države. Kako država preko medijev, ki so skoraj v 100% lasti države, oziroma levice, zavajajo vse državljane Slovenije.

… oktobra 2017 sem končal fakulteto in postal dipl. družb. (UN). Novembra 2017 pa sem postal član stranke Reset.

Z veseljem naštejem razloge:

Stranka ni leva, desna, sredinska tudi ni satelit kakšne druge stranke. V stranki ni nobenega politika iz preteklih 26-tih let.

Je stranka meni podobnim, saj skoraj vsak državljan Slovenije lahko opiše svojo zgodbo razočaranja od upokojencev, študentov, samostojnih podjetnikov in nezaposelnih…

Stranka ima konkretne rešitve za boljšo prihodnost. Kar je meni najbolj všeč pa je, da v stranki deluje „neposredna demokracija“. Tako, da o odločitvah odločamo vsi člani stranke.

Postani član stranke ReSET, da s skupnimi močmi in idejami spremenimo Slovenijo.

Zakaj menimo, da stranka ReSET ne more zlorabiti zaupanja posameznika:

Sooblikovanje programa in podajanje predlogov
Vsak (tudi nečlan stranke) lahko sooblikuje program stranke ReSET: poda predlog in o njem debatira (poglejte zavihek predlagaj stranki!
ii
Načelo direktne demokracije
Direktna demokracija znotraj stranke pri sooblikovanju programa: Program stranke se ne more dopolnjevati brez predhodnega glasovanja in zadostne podpore članov stranke (kvoruma) o podanem predlogu. Vsi imajo izbiro, da se odločijo po svoji vesti katere predloge podpirajo in katere ne!
Vi glasujete o aktualnih zakonih
Direktna demokracija pri glasovanju morebitnih poslancev ReSET v DZ: Člani bodo lahko glasovati o vseh aktualnih zakonih o katerih stranka ne bo imela izoblikovanega mnenja! Od morebitnih poslancev ReSETa se bo pričakovali, da upoštevajo “voljo ljudstva” znotraj stranke in tako tudi glasujejo.
ReSET - Logotip - Krogec
V stranki želimo s tem načinom glasovanja že vnaprej preprečiti morebitno podkupovanje, lobiranje ali kupčkanje z glasovi volivcev pri vseh izvoljenih predstavnikih stranke!
V kolikor še kdo meni, da obstajajo “varnostne luknje”, naj nam jih zaupa in potrudili se bomo, da jih skupaj odpravimo.
ZADNJE NOVICE